[toimitusehdot-1]

Toimitusehdot


YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA
Verkkokaupan tuotteita myy Analyysitoimisto Statisti Oy, y-tunnus 2396846-0. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

TILAAMINEN
Osoitteesta psykalle.fi voi tilata käyttöoikeuksia pääsykokeiden suorittamiseksi ja valmennusvideoiden katsomiseksi. Tilauksen yhteydessä asiakkaalle toimitetaan koodi, jonka avulla asiakas voi käyttää haluamaansa palvelua. Koodi on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä alkaen.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT
Tilausta tehdessään asiakas ilmoittaa nimensä, osoitteensa sekä sähköpostiosoitteensa. Sähköposti vaaditaan tilausvahvistusta varten. Ennen tilauksen hyväksymistä asiakkaan tulee tutustua voimassa oleviin toimitusehtoihimme.

MAKSUTAVAT
Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

MAKSUT VISA, VISA ELECTRON TAI MASTERCARD-KORTILLA
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Analyysitoimisto Statisti Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Lutakonaukio 7, 40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

VERKKOPANKIT
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TOIMITUS
Ostettava käyttöoikeus toimitetaan asiakkaalle maksamisen jälkeen asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Erillisiä toimitus- tai käsittelykuluja ei peritä.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN
Sen jälkeen, kun tuote on toimitettu tilausvahvistuksen yhteydessä sähköisesti, tilausta ei voida peruuttaa, eikä tuotteella ole palautusoikeutta.

TUOTTEEN KÄYTTÖEHDOT
Harjoituskokeiden kopioiminen ja käyttöoikeuksien välittäminen eteenpäin on kielletty.

Valmennusviestien välittäminen eteenpäin on kielletty.

Palveluntarjoajalla on oikeus kerätä harjoituskokeiden vastauksista aineistoa nimettömästi.

Harjoituskokeet ovat kertakäyttöisiä. Poistuttuasi kokeesta et voi enää palata kokeeseen.

Videon aktivoinnin jälkeen, samaa videota voi katsoa kyseisellä käyttöoikeuskoodilla kolmen vuorokauden ajan.

Koodit ovat sallittuja ainoastaan yksityiseen käyttöön.

VASTUUVAPAUS
Tuotteitamme on testattu virheiden minimoimiseksi. Analyysitoimisto Statisti Oy ei kuitenkaan vastaa kokeissa ja videoissa mahdollisesti olevista virheistä.

REKISTERISELOSTE
Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ
Analyysitoimisto Statisti Oy
Rajakatu 31
40720 Jyväskylä

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Tilausten hoitaminen

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Asiakkaan perustiedot: etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelin, sähköpostiosoite. Käsiteltyjen tilausten tiedot.

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteri on suojattu ulkopuoliselta käytöltä salasanoin.

YHTEYSTIEDOT
Analyysitoimisto Statisti Oy
Rajakatu 31
40720 Jyväskylä

psykalle@statisti.fi

Toimitusehdot tarkistettu 11.1.2018